Loading ...

DELL G15 GAMING

MSI GS66 Stealth 11UE

Dell XPS 13 9370 Series 4K

Lenovo Yoga i9 Gen 7

Workstation Tirana

Certificate of Exelence

Get More Information NOW!

+355 68 650 5583

For one of our professional computer techs to help you with your inquiry

About Us

We are focused on selling cost-effective solutions to all of our customers.

We have responded to our market demands by sourcing high-end grade equipment , running it through a rigorous testing, auditing process and then backing our products up with a 12-Month Warranty. It is all about a balance of quality and price to provide absolute value to you the customer!

 • We always go that extra mile to make sure our customers are happy with their purchase
 • Helping you to make the right choice of device for your needs and requirements is our specialty
 • We know that choosing a device whether it be a laptop or PC system is quite a hard decision
 • We are always happy to advise you on the best solution for your needs
 • If you need help with your selection, our customer service team are available
 • If there is something in particular you want or need, let us know

Contact Us

Get your workstation today!

  “The hardware makes it a PC, the software makes it a Workstation, the unit sales makes it a mainframe”

  Why Choose Us

  There are many valid reasons why you should choose us to take care of your valuable device

  Experienced Professionals
  We pride ourselves on being a professional staff
  Expert Technical Skills
  Our technical experts will get you honest, reliable and professional help
  Trustworthy Business
  Our business has been built on trust and customer satisfaction
  Friendly Service
  You can call on the number displayed on the website to get all the information you need about your next purchase
  Excellent Reputation
  We have built our reputation on the attention to details and our loyal service to our customers
  Affordable and Durable
  Our products have the most affordable prices on the market and they are built to last

  Our Experience

  We are proud of our victories and achievements

  2945+
  Product Sales
  4251+
  Satisfied Clients
  1306+
  Returning Customers
  15+
  Years of experiences

  From Blog

  10Jul

  Danish researchers can significantly reduce the resource consumption of the world’s computer servers

  According to Science Daily, some Danish researchers can significantly reduce the resource consumption of the world’s computer servers. The internet usage has its impact on climate due to the massive amount of electricity consumed by computer servers.

  Professor Mikkel Thorup, University of Copenhagen, was among a group of researchers behind an algorithm that addressed part of this problem by producing a groundbreaking recipe to streamline computer server workflows. Their work saved energy and resources. Tech giants including Vimeo and Google enthusiastically implemented the algorithm in their systems, with online video platform Vimeo reporting that the algorithm had reduced their bandwidth usage by a factor of eight.

  They have found an algorithm that removes one of the major causes of overloaded servers once and for all. Our initial algorithm was a huge improvement over the way industry had been doing things, but this version is many times better and reduces resource usage to the greatest extent possible. Furthermore, it is free to use for all,” says Professor Thorup of the University of Copenhagen’s Department of Computer Science, who developed the algorithm alongside department colleagues Anders Aamand and Jakob Bæk Tejs Knudsen, cites Science Daily.

  But, how does the algorithm work?

  According to the researchers, the new algorithm ensures that clients are distributed as evenly as possible among servers, by moving them around as little as possible, and by retrieving content as locally as possible. For example, to ensure that client distribution among servers balances so that no server is more than 10% more burdened than others, the old algorithm could deal with an update by moving a client one hundred times.

  The new algorithm reduces this to 10 moves, even when there are billions of clients and servers in the system.

  Mathematically stated: if the balance is to be kept within a factor of 1+1/X, the improvement in the number of moves from X2 to X is generally impossible to improve upon. As many large IT firms have already implemented Professor Thorup’s original algorithm, he believes that industry will adopt the new one immediately — and that it may already be in use.

  Studies have demonstrated that global data centers consume more than 400 terawatt-hours of electricity annually. This accounts for approximately two percent of the world’s total greenhouse gas emissions and currently equals all emissions from global air traffic. Data centre electricity consumption is expected to double by 2025.

  Source: https://www.sciencedaily.com/releases/2021/07/210706133107.htm

  5May

  Kërkoni laptopa,pc,monitor,aksesorë me shumicë me cmime fantastike,Ja zgjidhja!

   Workstation Tirana prej disa vitesh operon në tregun shqiptar si ndër kompanitë lider në vënd për shitjen e pajisjeve dhe aksesorëve të elektronikës me shumicë!

  Nje ndër strategjitë më interesante është respktimi I rregullave të shkruara e të pa-shkruara te tregut. Kjo kompani u ofron rishitësve produkte unike  me cmime shumice me të mirat ne treg. Diversifikimi I produkteve, garancia, cilësia e produkteve, cilësia në shërbim si edhe respektimi I gjithe rregullave për të ruajtur balancën në treg  është një tipar dallues I plotikave tona!

  Sa më sipër po ju listojmë disa nga produktet tona:

  1. Laptopat  janë produkti më I kërkuar nga të gjitha grupmoshat dhe gama e gjerë e markave të të tilla si: Apple Macbook, Dell, Lenovo, Hp,Fujitsu Acer,Asus etj… Parametrat, viti I prodhimit, gjendja fizike janë ato që përcaktojnë edhe cmimin përkatës.
  • Produkti I dytë që është bestsellër padiskutim janë monitorët, të cilët janë me madhësi të ndryshme, rezolucion të ndryshëm si: 4k, 2k, Full HD, dhe me cmime të arsyeshme për cdo kategori! Me një larmishmëri të madhe markas si: Fujitsu,Dell,Google,Samsung,Hp,Acer,etj edhe monitorët janë një pjesë shumë e rëndësishme në përditshmëri pasi cilësia e tyre lidhet drejtpërsedrejti edhe me mirëqënien e syve tanë.
  • Një tjetër produkt shumë I kërkuar është edhe Mobile Workstation/ Workstation PC. Të gjithë ata që kanë një profil pune tepër professional si: Arkitektë, Inxhinierë, IT, montazhierë etj..të cilët kërkojnë patjetër këtë lloj laptopi apo PC me parametra të larta!  
  • Printerat termike mund t’I gjeni me një cmim të pakonkurueshëm në treg,me një cilësi fantastike!
  • Një ndër produktet që kërkohet në masë së fundmi janë kompjuterat Gaming të cilët kanë kapacitet të lartë për shkak të formatit që kërkohen!
  • Video-Projektorët janë një produkt tjetër të cilët janë pjesë e gamës që ne ofrojmë,për të gjithë ata që duan seri fantastike sic ne disponojmë momentalisht Sony,të cilët janë një kualitet I lartë!
  • Gjithashtu përmëndëm edhe më lart,ofrojmë All-In-One ,me parametra të ndryshme padiskutim ku cmimi ndryshon në varësi të asaj cka kërkohet!
  • Aksesorët janë të pafundme por ne po ju përmendim vetëm ata më kryesorët: Mouse, Tastiera,Fisha VGA, HDMI, kabëll Ushqimi, kabëll interneti etj

  Ne u ofrojmë partnerëve tanë cilësi,garanci,për  krijimin e një marrëdhënje afatgjatë  dhe të sigurtë!

  Me besim nënkuptojmë produkte me një cilësi si askush në treg,Po ashtu me stabilitetin për të patur një treg të drejtë dhe me cmime konkuruese!

  Copyright Workstationtirana.com

  Ndalohet ribotimi pa lejen e kompanise!

  1May

  Po kërkoni laptop të lirë e cilësor,atëhere ky artikull është për ty!

  Një ndër produktet më të nevojshme që njeriu në botën teknologjike ka është padyshim një laptop.

  Si mjet pune I domosdoshëm I cili është bërë pjesë e pandashme e jetesës tonë,shkollore akademike etj laptopi është mjeti kryesor ku ne bashkëveprojmë në cdo lloj marrdhënie!

  Me rritjen e cmimeve kudo nëpër botë ku bën pjesë edhe  Shqipëria, elektronika në vecanti ka patuar goxha luhatje të larta cmimesh.

  Sot do ju ofrojmë një seri laptopi me një cmim tejet ekonomik me këto parametra fantastike:

  • HP  elitebook 820 G3
  • i5 generate 6
  • 4 ram,128 SSD
  • 12.5 inch

  Kategoria e njerëzve të cilëve u nevojitet ky laptop është goxha e gjërë:

  1.Nxënësit janë ata  të cilët u duhet një laptop për programet mësimore të ndryshmë por me një cmim tejet ekonomik .

  2.Studentët të cilët kanë ngarkesë më të madhe si financiare ashtu dhe mësimore një laptop I tillë I vyen jashtëzakonisht shumë.

  3.Njerëzit të cilët kanë dëshirë të bëjnë një dhuratë të vlefshmë dhe ekonomike njëkohësisht,padyshim që është një zgjidhje ideale.

  4.Me fiskalizimin është rritur dhe numri I bizneseve të cilët e kanë patur të domosdoshme të kenë një laptop, është zgjedhja e duhur pasi nuk shpenzojnë shumë për veprime të limituara dhe jo të komplikuara si kuponi tatimor ,etj

  5.Njerëzit të cilët nuk kanë mundësi ekonomike për të bërë një shpenzim më te madhe se kjo vlere!

  Por kjo nuk përjashton asnjë kategori tjetër të cilët duan të bëjnë një shpenzim goxha me peshë dhe  me një cmim fantastic gjithashtu!

  Copyright WorkstationTirana.com

  Ndalohet ribotimi pa lejen e kompanise!

   Book an Engineer

   Collection Day

   Computer / Laptop

   Brand

   Operating System

   First name

   Last name

   Email address

   Contact phone number

   Address

   City

   Special requests