Alienware M15 R6

Alienware M15 R6

✅Intel®️ Core™️ i5-11400H (6 Core)
✅16 RAM DDR4 SDRAM | 256 GB PCIe SSD
✅NVIDIA GeForce® RTX™ 3060 (6GB GDDR6 Dedicated)
✅15.55” 165Hz FHD (1920 x 1080) IPS
✅Disponojme Çmime për rishitës dhe IT.
✅Transport: Shqiperi🇦🇱 Kosove🇽🇰 Maqedoni🇲🇰 Mal i Zi

Category: