Alienware X17 R1

Alienware X17 R1

✅Intel®️ Core™️ i7-11800H (8 Core)
✅16 RAM DDR4 SDRAM | 256 GB PCIe SSD
✅NVIDIA GeForce® RTX™ 3060 (6GB GDDR6 Dedicated)
✅17.25” 120Hz UHD (3840 x 2160)
✅Disponojme Çmime për rishitës dhe IT.
✅Transport: Shqiperi🇦🇱 Kosove🇽🇰 Maqedoni🇲🇰 Mal i Zi

Category: