Dell G15 5511 Gaming Laptop

Dell G15 5511 Gaming Laptop

✅Intel®️ Core™️ i7-11800H Octa-core (8 Core™)
✅16 RAM DDR4 SDRAM | 512 SSD
✅NVIDIA GeForce® RTX™ 3060 (6GB GDDR6 Dedicated)
✅15.6″ FHD 120Hz IPS Display
✅Disponojme Çmime për rishitës dhe IT.
✅Transport: Shqiperi🇦🇱 Kosove🇽🇰 Maqedoni🇲🇰 Mal i Zi

Category: