Dell G7 7500 Gaming Laptop

Dell G7 7500 Gaming Laptop

✅Intel®️ Core™️ i7-10750H (6 Core™)
✅16 RAM DDR4 SDRAM | 512 PCIe SSD
✅NVIDIA GeForce® RTX™ 1660Ti (4GB GDDR6 Dedicated)
✅15.55″ FHD 144Hz IPS Display
✅Disponojme Çmime për rishitës dhe IT.
✅Transport: Shqiperi🇦🇱 Kosove🇽🇰 Maqedoni🇲🇰 Mal i Zi

Category: