Dell Inspiron 15 5510

Dell Inspiron 15 5510

✅Intel®️ Core™️ i5-11300H
✅16 RAM DDR4 SDRAM | 512 PCIe SSD
✅Intel® Iris® Xe Graphics
✅15.60″ FHD 60Hz IPS Display
✅Disponojme Çmime për rishitës dhe IT.
✅Transport: Shqiperi🇦🇱 Kosove🇽🇰 Maqedoni🇲🇰 Mal i Zi

Category: