Dell Inspiron 7306 2n1

Dell Inspiron 7306 2n1

✅Intel®️ Core™️ i7-1165G7 (4 Core)
✅16 RAM DDR4 SDRAM | 512 PCIe SSD
✅Intel® Iris® Xe Graphics
✅13.30″ FHD 60Hz IPS Display
✅Disponojme Çmime për rishitës dhe IT.
✅Transport: Shqiperi🇦🇱 Kosove🇽🇰 Maqedoni🇲🇰 Mal i Zi

Category: