Dell Latitude 7420

Dell Latitude 7420

✅Intel®️ Core™️ i7-1185G7
✅16 RAM DDR4 SDRAM | 512 SSD
✅Intel® Iris® Xe Graphics
✅14″ HD Display
✅Disponojme Çmime për rishitës dhe IT.
✅Transport: Shqiperi🇦🇱 Kosove🇽🇰 Maqedoni🇲🇰 Mal i Zi

Category: