Dell Latitude e5420

Dell Latitude e5420

✅Intel®️ Core™️ i5 i5-2520M 2.5 GHz
✅8 GB DDR3-SDRAM | 512 SSD
✅Intel® HD Graphics 3000
✅35.6 cm (14″) 1366 x 768 pixels LED backlight 16:9
✅Disponojme Çmime për rishitës dhe IT.
✅Transport: Shqiperi🇦🇱 Kosove🇽🇰 Maqedoni🇲🇰 Mal i Zi

Category: