Dell Precision 3551

Dell Precision 3551

✅Intel®️ Core™️ i7-10850H (6 Core™)
✅16 RAM DDR4 SDRAM | 512 PCIe SSD
✅NVIDIA Quadro P620
✅15.55″ FHD 60Hz IPS Display
✅Disponojme Çmime për rishitës dhe IT.
✅Transport: Shqiperi🇦🇱 Kosove🇽🇰 Maqedoni🇲🇰 Mal i Zi