Dell Precision 5520

Dell Precision 5520

✅Intel®️ Core™️ i7-7820HQ 2.9 GHz
✅16 GB RAM | 512 SSD
✅NVIDIA Quadro M1200 (4GB GDDR5)
✅15.6”, Full HD (1920 x 1080), IPS
✅Disponojme Çmime për rishitës dhe IT.
✅Transport: Shqiperi🇦🇱 Kosove🇽🇰 Maqedoni🇲🇰 Mal i Zi🇲🇪