Dell Precision 5530

Dell Precision 5530

✅Intel®️ Core™️ i9-8950HK
✅32 RAM DDR4 | 1 TB NVMe PCIe SSD
✅NVIDIA Quadro P2000
✅15.6”, Full HD (1920 x 1080), IPS
✅Disponojme Çmime për rishitës dhe IT.
✅Transport: Shqiperi🇦🇱 Kosove🇽🇰 Maqedoni🇲🇰 Mal i Zi🇲🇪