Dell Precision 7710

Dell Precision 7710

✅Intel®️ Core™️ i7-6820HQ 2.7GHz
✅16 GB DDR4-SDRAM 2133 MHz | 512 GB SSD
✅NVIDIA® Quadro® M3000 4 GB
✅43.9 cm (17.3″) Full HD 1920 x 1080 pixels IPS LED backlight Matt 16:9
✅Disponojme Çmime për rishitës dhe IT.
✅Transport: Shqiperi🇦🇱 Kosove🇽🇰 Maqedoni🇲🇰 Mal i Zi🇲🇪