Dell Precision 7720

Dell Precision 7720

✅Intel®️ Xeon™️ E3-1535M V6
✅64 RAM DDR4 | 512 SSD
✅Nvidia Quadro P5000
✅Display 17.30 inch 4K
✅Disponojme Çmime për rishitës dhe IT.
✅Transport: Shqiperi🇦🇱 Kosove🇽🇰 Maqedoni🇲🇰 Mal i Zi