Dell Precision 7730

Dell Precision 7730

✅Intel®️ Core™️ i7-8850H
✅16 RAM DDR4 | 512 SSD
✅Nvidia Quadro P3200
✅Display 17.30 inch 4K
✅Disponojme Çmime për rishitës dhe IT.
✅Transport: Shqiperi🇦🇱 Kosove🇽🇰 Maqedoni🇲🇰 Mal i Zi