Dell Precision 7740

Dell Precision 7740

✅Intel®️ Core™️ i7-9850H 2.6 GHz (9 Core)
✅16 RAM DDR4 | 512 PCIe 4×4 NVMe SSD
✅NVIDIA Quadro RTX3000 6GB GDDR6
✅SCR 17.3″ Full High Definition (FHD)
✅Disponojme Çmime për rishitës dhe IT.
✅Transport: Shqiperi🇦🇱 Kosove🇽🇰 Maqedoni🇲🇰 Mal i Zi