Dell Precision 7750

Dell Precision 7750

✅Intel®️ Core™️ i9-10885H 2.4 GHz
✅32 RAM DDR4 2933 MHz | 1 TB PCIe x4 NVMe SSD
✅Nvidia Quadro RTX 4000 8 GB GDDR6
✅17.3″ Full High Definition (FHD)
✅Disponojme Çmime për rishitës dhe IT.
✅Transport: Shqiperi🇦🇱 Kosove🇽🇰 Maqedoni🇲🇰 Mal i Zi🇲🇪