Dell Precision 7760

Dell Precision 7760

✅Intel® Xeon® W-11955M
✅12 RAM | 256 GB SSD
✅NVIDIA® RTX™ A3000
✅SRC 17.3″ FHD 1920 x 1080 Pixels
✅Disponojme Çmime për rishitës dhe IT.
✅Transport: Shqiperi🇦🇱 Kosove🇽🇰 Maqedoni🇲🇰 Mal i Zi🇲🇪