Dell Precision 7770

Dell Precision 7770

✅Intel®️ Core™️ i9-12950HX (16 Core)
✅32 RAM DDR5 4800 MHz | 1 TB PCI-E Gen 4.0 SSD
✅NVIDIA RTX A5500
✅SCR 17.3″ IPS LCD 60 Hz (1920 x 1080 pixels)
✅Disponojme Çmime për rishitës dhe IT.
✅Transport: Shqiperi🇦🇱 Kosove🇽🇰 Maqedoni🇲🇰 Mal i Zi🇲🇪