Dell Precision T7600 Workstation

Dell Precision T7600

✅Intel® Xeon® E5-2620 2.70 GHz
✅16 GB RAM | 128 GB SSD | 500 GB HDD
✅Nvidia Quadro 4000
✅Disponojme Çmime për rishitës dhe IT.
✅Transport: Shqiperi🇦🇱 Kosove🇽🇰 Maqedoni🇲🇰 Mal i Zi🇲🇪

Category: