Dell Precision Tower 7810 Workstation

Dell Precision Tower 7810

✅Intel® Xeon® E5-2603 V3
✅32 GB RAM | 128 GB SSD | 500 GB HDD
✅Nvidia Quadro K620
✅Disponojme Çmime për rishitës dhe IT.
✅Transport: Shqiperi🇦🇱 Kosove🇽🇰 Maqedoni🇲🇰 Mal i Zi🇲🇪

Category: