Dell XPS 13 9300

Dell XPS 13 9300

✅Intel®️ Core™️ i7-1065G7
✅16 RAM DDR4 SDRAM | 512 PCIe SSD
✅Intel UHD Graphics
✅13.37″ FHD 60Hz IPS Display
✅Disponojme Çmime për rishitës dhe IT.
✅Transport: Shqiperi🇦🇱 Kosove🇽🇰 Maqedoni🇲🇰 Mal i Zi

Category: