Dell XPS 15 9500

Dell XPS 15 9500

✅Intel®️ Core™️ i7-10750H (6 Core™)
✅16 RAM DDR4 SDRAM | 512 PCIe SSD
✅Intel UHD Graphics 630
✅15.60″ FHD 60Hz IPS Display
✅Disponojme Çmime për rishitës dhe IT.
✅Transport: Shqiperi🇦🇱 Kosove🇽🇰 Maqedoni🇲🇰 Mal i Zi

Category: