HP EliteBook 820 G1

HP EliteBook 820 G1

✅Intel® Core™ i7-4600U 2.1 GHz
✅4 GB DDR3L-SDRAM | 500 GB HDD
✅Intel HD Graphics 4400
✅12.5″ diagonal LED-backlit HD anti-glare
✅Disponojme Çmime për rishitës dhe IT.
✅Transport: Shqiperi🇦🇱 Kosove🇽🇰 Maqedoni🇲🇰 Mal i Zi🇲🇪

Category: