HP Envy Laptop 17m

HP Envy Laptop 17m

✅Intel®️ Core™️ i7-10510U
✅16 RAM DDR4 SDRAM | 512 GB PCIe SSD
✅Intel® Iris® Xe Graphics
✅17.3″ diagonal FHD IPS
✅Disponojme Çmime për rishitës dhe IT.
✅Transport: Shqiperi🇦🇱 Kosove🇽🇰 Maqedoni🇲🇰 Mal i Zi

Category: