HP Pavilion Gaming Laptop 16-A0xxx

HP Pavilion Gaming Laptop 16-A0xxx

✅Intel®️ Core™️ i5-10300H (6 Core)
✅16 RAM DDR4 SDRAM | 512 GB PCIe SSD
✅NVIDIA® GeForce® GTX 1650 Ti (4 GB GDDR6 dedicated)
✅16.1″ diagonal FHD display
✅Disponojme Çmime për rishitës dhe IT.
✅Transport: Shqiperi🇦🇱 Kosove🇽🇰 Maqedoni🇲🇰 Mal i Zi

Category: