HP Victus 16 Gaming Laptop

HP Victus 16 Gaming Laptop

✅Intel®️ Core™️ i5-11400H 4.7 GHz
✅8 RAM DDR5 SDRAM | 256 GB PCIe SSD
✅NVIDIA® GeForce RTX™ 3060 (6GB GDDR6 Dedicated)
✅16.1″ diagonal, FHD (1920 x 1080), 144 Hz, IPS, micro-edge, anti-glare
✅Disponojme Çmime për rishitës dhe IT.
✅Transport: Shqiperi🇦🇱 Kosove🇽🇰 Maqedoni🇲🇰 Mal i Zi

Category: