HP Z220 Workstation

HP Z220 Workstation

✅Intel® Xeon® E3-1230 V2
✅8 GB RAM | 128 GB SSD
✅Nvidia Quadro NVS 310
✅Disponojme Çmime për rishitës dhe IT.
✅Transport: Shqiperi🇦🇱 Kosove🇽🇰 Maqedoni🇲🇰 Mal i Zi🇲🇪

Category: