HP Z230 Workstation

HP Z230

✅Intel® Core® i7‑4720HQ 3.60 GHz
✅8 GB RAM DDR3 | 128 GB SSD
✅Nvidia Quadro NVS 310
✅Disponojme Çmime për rishitës dhe IT.
✅Transport: Shqiperi🇦🇱 Kosove🇽🇰 Maqedoni🇲🇰 Mal i Zi🇲🇪

Category: