HP Z4 G4 Workstation Tower

HP Z4 G4 Workstation

✅Intel® Xeon® W-2133 3.6 GHz
✅32 GB RAM DDR4 | 256 GB SSD
✅Nvidia Quadro P1000
✅Disponojme Çmime për rishitës dhe IT.
✅Transport: Shqiperi🇦🇱 Kosove🇽🇰 Maqedoni🇲🇰 Mal i Zi🇲🇪

Category: