HP Z400 Workstation

HP Z400 Workstation

✅Intel® Xeon® W-3680 3.33 GHz
✅8 GB RAM | 128 GB SSD | 500 GB HDD
✅Nvidia Quadro NVS 310
✅Disponojme Çmime për rishitës dhe IT.
✅Transport: Shqiperi🇦🇱 Kosove🇽🇰 Maqedoni🇲🇰 Mal i Zi🇲🇪

Category: