HP Z420 Workstation

HP Z420 Workstation

✅Intel® Xeon® E5-16 20 V2
✅16 GB RAM | 128 GB SSD | 500 GB HDD
✅Nvidia Quadro NVS 295
✅Disponojme Çmime për rishitës dhe IT.
✅Transport: Shqiperi🇦🇱 Kosove🇽🇰 Maqedoni🇲🇰 Mal i Zi🇲🇪

Category: