HP Z440 Workstation

HP Z440 Workstation

✅Intel® Xeon® E5-1650 V3
✅32 GB RAM | 256 GB SSD
✅Nvidia Quadro K620
✅Disponojme Çmime për rishitës dhe IT.
✅Transport: Shqiperi🇦🇱 Kosove🇽🇰 Maqedoni🇲🇰 Mal i Zi🇲🇪

Category: