HP Z620 Workstation

HP Z620 Workstation

✅Intel® Xeon® E5-1608 2.80 GHz
✅16 GB RAM | 256 GB SSD
✅Nvidia Quadro 2000
✅Disponojme Çmime për rishitës dhe IT.
✅Transport: Shqiperi🇦🇱 Kosove🇽🇰 Maqedoni🇲🇰 Mal i Zi🇲🇪

Category: