HP Z840 Workstation

HP Z840 Workstation

✅Intel® Xeon® E5-2690 V4
✅128 GB RAM | 512 GB SSD | 2 TB HDD
✅Nvidia Quadro M2000
✅Disponojme Çmime për rishitës dhe IT.
✅Transport: Shqiperi🇦🇱 Kosove🇽🇰 Maqedoni🇲🇰 Mal i Zi🇲🇪

Category: