Lenovo IdeaPad Gaming 3 15IMH05

Lenovo IdeaPad Gaming 3 15IMH05

✅Intel®️ Core™️ i5-10300H
✅16 RAM DDR4 SDRAM | 512 PCIe SSD
✅NVIDIA GeForce® GTX™ 1650 (4GB GDDR6 Dedicated)
✅15.6″ FHD 60Hz IPS Display
✅Disponojme Çmime për rishitës dhe IT.
✅Transport: Shqiperi🇦🇱 Kosove🇽🇰 Maqedoni🇲🇰 Mal i Zi

Category: