Lenovo Legion 5 15IMH05H

Lenovo Legion 5 15IMH05H

✅Intel®️ Core™️ i7-10750H
✅16 RAM DDR4 SDRAM | 512 PCIe SSD
✅NVIDIA GeForce® GTX™ 2060 (6GB GDDR6 Dedicated)
✅15.6″ FHD 144Hz IPS Display
✅Disponojme Çmime për rishitës dhe IT.
✅Transport: Shqiperi🇦🇱 Kosove🇽🇰 Maqedoni🇲🇰 Mal i Zi

Category: