Lenovo ThinkPad L440

Lenovo ThinkPad L440

✅Intel® Core™  i5-4210M 2.6 GHz
✅8 GB DDR3L-SDRAM 1600 MHz | 120 GB SSD
✅Intel® HD Graphics 4600
✅35.6 cm (14″) HD 1366 x 768 pixels LED backlight 16:9
✅Disponojme Çmime për rishitës dhe IT.
✅Transport: Shqiperi🇦🇱 Kosove🇽🇰 Maqedoni🇲🇰 Mal i Zi🇲🇪

Category: