Lenovo ThinkPad L540

Lenovo ThinkPad L540

✅Intel® Core™ i5-4210M 2.60GHz
✅8 GB DDR4-SDRAM | 128 GB SSD
✅Intel HD Graphics 4600
✅15.6″ HD LED (1366 x 768)
✅Disponojme Çmime për rishitës dhe IT.
✅Transport: Shqiperi🇦🇱 Kosove🇽🇰 Maqedoni🇲🇰 Mal i Zi🇲🇪

Category: