Lenovo ThinkPad P15s Gen 1

Lenovo ThinkPad P15s Gen 1

✅Intel®️ Core™️ i7-10510U
✅16 RAM DDR4 SDRAM | 512 GB PCIe SSD
✅NVIDIA® Quadro P520
✅15.6″ Full HD (1920 x 1080) IPS
✅Disponojme Çmime për rishitës dhe IT.
✅Transport: Shqiperi🇦🇱 Kosove🇽🇰 Maqedoni🇲🇰 Mal i Zi