Lenovo ThinkPad T15g Gen 1

Lenovo ThinkPad T15g Gen 1

✅Intel®️ Core™️ i9-10885H
✅16 RAM DDR4 SDRAM | 256 GB PCIe SSD
✅NVIDIA® GeForce RTX™ 2080 (6GB GDDR6 Dedicated)
✅15.6”, Full HD (1920 x 1080), IPS
✅Disponojme Çmime për rishitës dhe IT.
✅Transport: Shqiperi🇦🇱 Kosove🇽🇰 Maqedoni🇲🇰 Mal i Zi