Lenovo ThinkPad T480

Lenovo ThinkPad T480

✅Intel® Core™ i5-8250U 1.6 GHz
✅8 GB RAM | 256 GB SSD
✅Intel HD Graphics 620
✅SCR 14″ HD 1366×768 pixels
✅Disponojme Çmime për rishitës dhe IT.
✅Transport: Shqiperi🇦🇱 Kosove🇽🇰 Maqedoni🇲🇰 Mal i Zi

Category: