Lenovo ThinkPad T490s

Lenovo ThinkPad T490s

✅Intel® Core™ i5-8400 3.0 GHz
✅8 GB DDR4 | 512 GB PCIe SSD
✅Intel UHD Graphics 620
✅14″ HD 2560×1440
✅Disponojme Çmime për rishitës dhe IT.
✅Transport: Shqiperi🇦🇱 Kosove🇽🇰 Maqedoni🇲🇰 Mal i Zi🇲🇪

Category: