Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 6

Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 6

✅Intel® Core™ i5-8250U (Quad-core)
✅8GB LPDDR3 | 256 GB PCIe-NVME SSD
✅Intel HD 620
✅14″ (1920×1080) IPS technology
✅Disponojme Çmime për rishitës dhe IT.
✅Transport: Shqiperi🇦🇱 Kosove🇽🇰 Maqedoni🇲🇰 Mal i Zi

Category: