Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 8

Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 8

✅Intel®️ Core™️ i7-10610U
✅16 RAM DDR4 SDRAM | 256 GB PCIe SSD
✅Integrated Intel® UHD Graphics 620
✅14” 4K UHD (3840 x 2160) IPS
✅Disponojme Çmime për rishitës dhe IT.
✅Transport: Shqiperi🇦🇱 Kosove🇽🇰 Maqedoni🇲🇰 Mal i Zi

Category: