Lenovo ThinkPad X1 Tablet

Lenovo ThinkPad X1 Tablet

✅Intel® Core™ i5-8250U 3.4 GHz
✅8 GB LPDDR3 | 256 GB PCIe SSD
✅Intel UHD Graphics 620
✅13.00″ 3:2, 3000 x 2000 pixel 271 PPI
✅Disponojme Çmime për rishitës dhe IT.
✅Transport: Shqiperi🇦🇱 Kosove🇽🇰 Maqedoni🇲🇰 Mal i Zi🇲🇪

Category: