Lenovo ThinkPad X240

Lenovo ThinkPad X240

✅Intel® Core™ i3-4130U 1.90 GHz
✅8 GB DDR3L SODIMM | 128 GB SSD
✅Intel HD Graphics 4400
✅12.5″ LCD Backlight Technology
✅Disponojme Çmime për rishitës dhe IT.
✅Transport: Shqiperi🇦🇱 Kosove🇽🇰 Maqedoni🇲🇰 Mal i Zi🇲🇪

Category: