Lenovo ThinkPad X280

Lenovo ThinkPad X280

✅Intel® Core™ i5-8400 2.80 GHz
✅8 GB RAM | 256 GB PCIe SSD
✅Intel® UHD 620
✅12.5” FHD (1920 x 1080) IPS
✅Disponojme Çmime për rishitës dhe IT.
✅Transport: Shqiperi🇦🇱 Kosove🇽🇰 Maqedoni🇲🇰 Mal i Zi🇲🇪

Category: