Lenovo ThinkPad Yoga x13

Lenovo ThinkPad Yoga x13

✅Intel®️ Core™️ i7-10610U
✅16 RAM DDR4 SDRAM | 512 PCIe SSD
✅Integrated Intel® UHD
✅13.3″ FHD IPS Touch (1920 x 1080, 300 nits)
✅Disponojme Çmime për rishitës dhe IT.
✅Transport: Shqiperi🇦🇱 Kosove🇽🇰 Maqedoni🇲🇰 Mal i Zi

Category: