Lenovo ThinkStation P500 Workstation

Lenovo ThinkStation

✅Intel® Xeon® E5-1620 V3 3.5 GHz
✅32 GB RAM DDR4 | 128 GB SSD | 500 GB HDD
✅Nvidia Quadro K2000
✅Disponojme Çmime për rishitës dhe IT.
✅Transport: Shqiperi🇦🇱 Kosove🇽🇰 Maqedoni🇲🇰 Mal i Zi🇲🇪

Category: